Tallink Hotels – Modernia mukavuutta keskustassa #windmill #motel #mackay

#hotellit

#

Tallinn / Viro

Riga / Latvia

Tallinn / Viro

Riga / Latvia

Club one

Myös hotellimatkoilla kanta-asiakkuus kannattaa! Voit kerätä arvokkaita bonuspisteitä ja nauttia Club One -kortinhaltijana etuja kaikissa Tallink Hotels -hotelleissa Tallinnassa ja Riiassa. Liity Club One -asiakkaaksi ja ota edut käyttöösi!

KERÄÄ BONUSPISTEITÄ MYÖS HOTELLEISSA

Joka kerta, kun asioit hotellin ravintolassa tai kauneushoitolassa, muista myös näyttää Club One -korttiasi. Näin kerrytät bonuspisteitä, joita voit käyttää edullisiin matkoihin Tallinkin ja Silja Linen laivoilla.

MITEN KERÄÄT BONUSPISTEITÄ?

Saat Club One -bonuspisteitä Tallink Hotels -hotellien ravintola- ja hoitolapalveluista, kun esität Club One -korttisi tilatessasi palveluita. Club One -kortti tulee esittää palvelua tilatessa myös siinä tapauksessa, että palvelut maksetaan huonelaskun yhteydessä.

Voit varata bonuspisteilläsi matkoja kaikille Tallinkin ja Silja Linen reiteille ja voit käyttää bonuspisteitä hotellihuoneesi tasokorotukseen Tallink City- ja Tallink Spa Conference -hotelleissa varaustilanteen salliessa sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Bonuspisteet hotellissa tehdyistä ostoksista kertyvät kanta-asiakkuuden tason mukaan seuraavasti:
Club One Bronze -asiakkaat 1 € = 21 bonuspistettä, Club One Silver -asiakkaat 1 € = 25 bonuspistettä ja Club One Gold -asiakkaat 1 € = 29 bonuspistettä.

Bonuspisteet ovat voimassa 24 kuukautta niiden kertymiskuukaudesta. Bonuspisteet kertyvät Club One -tilillesi noin seitsemän vuorokauden kuluessa matkan jälkeen.

BONUSPISTEITÄ EI KERRY:

mikäli esität Club One -korttisi vasta hotellin vastaanotossa huonelaskua maksettaessa
hotelliin maksetusta majoituksesta, kokouspalveluista, hotellihuoneen minibaarilaskusta eikä huoneluokan tasokorotuksesta
Pirita Spa Hotellissa maksetuista kauneuspalveluista
Tallink Hotel Rigan Hera Salongid -palveluista
Tallink Spa Conference Hotellissa paikan päällä maksetuista Aqua Span pääsylipuista eikä palveluista. Katso alta Club One -etusi Aqua Span pääsylipuista!

Liity Club One -kanta-asiakkaaksi www.clubone.fi ja saat kaikki nämä edut käyttöösi!

PARHAAN HINNAN TAKUU

Kun varaatte hotellihuoneen internetissä seuraavan kerran, voimme taata, että sivustomme tarjoavat parhaan mahdollisen hinnan.

Itse asiassa olemme niin varmoja meidän parhaan hinnan takuusta, että jos teidän pitäisi 24 tunnin kuluessa varauksesta löytää halvemmalla muualta (mikä on hyvin epätodennäköistä), toivomme, että te myös ilmoitatte meille siitä.

Jos onnistumme vahvistamaan teidän edullisemman hinnan vaatimuksen 24 tunnin kuluessa. tarjoamme teille samaa edullista hintaa ja lisäetua 30 % seuraavilla ehdoilla .

Varaa hotelli Muuta tai peru varauksesi täältä

Vastikään remontoidut Marina Lounge huoneet

Kylpyläloma meren rannalla

Sumen illallisbuffet

Tempon noutopöytälounas

Tallinn / Viro

Riga / Latvia

Pidempi kesä
Club One -asiakkaille!
Lisätietoja »

Super sale
Hinnat alkaen 35 euroa/yö.
Lisätietoja »

Modernia mukavuutta keskustassa

Modernia mukavuutta keskustassa

Tallinn / VIRO

Riika / LATVIA

Vastikään remontoidut Marina Lounge huoneet

Kylpyläloma meren rannalla

Sumen illallisbuffet

Tempon noutopöytälounas

Yhteystiedot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *